Kend dine rødder

I 1978 udgav Foreningen Bjerreslægten STAMTAVLE over BJERRE-SLÆGTEN, også kaldet den grønne. Bogen indeholder ca. 3.500 personer, men slægten er en levende organisme der vokser, og slægtsbøger bliver hurtigt forældede.

I 2016 oprettede vi BJERRE 2016 på MyHeritage, det er Bjerreslægtens elektroniske slægtstræ.

Hvordan bliver man optaget i Bjerreslægten? Det er et spørgsmål, der dukker op med jævne mellemrum. Bjerreslægten kan siges at være efterkommerne af Maren Jacobsdatter og Christen Nielsen Bjerre, der var fæstegårdmand i Vester Store Bjerre i Sir ved Holstebro, dvs. man er født ind i familien, eller gift/samboende med en efterkommer. I slægtstræet er registreret næsten 12.000 personer, og slægtens grene har navn efter en bestemt gård/sted, hvor en af vores forfædre boede.

Optagelse i slægtstræet er et tilbud til de, der gerne vil kende sine rødder, og det er ikke et krav, at man er medlem af Foreningen Bjerreslægten, men man kan kun få adgang til slægtstavlen, hvis man er registreret i det, og det er kun de registrerede medlemmer, der har adgang til oplysningerne.

Optagelse sker ved henvendelse til undertegnede, herefter får I tilsendt en invitation til den elektroniske slægtstavle.

Med venlig hilsen

Birgitte Bjerre Trankjær (3016)

Birgitte-bjerre@hotmail.com
Hvordan bliver man medlem? Praktisk info findes her
Hvad er Ancestry og hvordan bidrager man og bliver selv medlem. Klik her
 
Asger Bjerre-Nielsen  | repzzaj@hotmail.com