Bjerre guide

Denne lille guide til Bjerreslægtens spor i landskabet er tænkt som en vejledning for medlemmer af slægten – eller andre videbegærlige mennesker.

Er man på udflugt, kan guiden i sin nuværende form måske inspirere til et lille svinkeærinde eller som ide til et besøg på museet og kirkegården. Guiden er opdelt i kategorier.

Det er hensigten, at hver kategori vil blive udbygget med flere seværdigheder/steder, samt at flere nye kategorier skal tilføjes.

Foreløbig består guiden af de viste 3 kategorier, gravsteder for og mindesten over Bjerrefolk, oversigt over gårde og steder med historisk tilknytning til Bjerreslægten, samt kunst udført af Bjerrekunstnere på museer og i kirker.

Ideer til steder og seværdigheder, der bør indgå i Bjerreguiden, kan fremsendes pr. e-mail til formanden, der på forhånd takker for alle bidrag.

Specielt er det hensigten, at Bjerreguiden skal udbygges med en kategori med nu aktive udøvere af kunst og kunsthåndværk, samt butikker og handlende af Bjerreslægten.

Bjerrekunstnere og handlende, der ønsker at kunne ses i den kommende kategori ”Kunstnere og handlende” efterlyses derfor. Kategorien oprettes, så snart aktive Bjerrefolk har meldt sig!

Hvordan bliver man medlem? Praktisk info findes her
Hvad er Ancestry og hvordan bidrager man og bliver selv medlem. Klik her
 
Asger Bjerre-Nielsen  | repzzaj@hotmail.com